Avbytare: Rickard Andersson, André Andersson, Joel Jakobsson, Nicklas Mattsson och Joel Gustafsson.

Jonathan Bergeling ut - André Andersson in 78 min
Emir Rozajac ut - Joel Jakobsson in 86 min

MATCHKOMMENTARER
ÖT Smygehuk kom starkt tillbaka från underläge två gånger om mot Husie. Denis Malovic och Johan Hellström var avstängda. Det blev många ändringar i startelvan. Emir Rozajac var tillbaka som mittback och Ernad Crnojevic och Filip Persson startade som ytterbackar. Carl Odell tog den fria rollen, Jonathan Bergeling till höger och Gustav Lindquist på mitten. På bänken satt bland annat tränaren Nicklas Mattsson samt Rickard Andersson som inte spelat på nära 2 år.
I den 3:e minuten slår Gustav Lindquist en hörna som Ernad Crnojevic är nära att nicka in och bollen studsar fram och tillbaka nära mål innan Husie kan rensa undan. I den 9:e minuten kommer Jonathan Bergeling runt på högerkanten och spelar in till Vasko Mitrovic som petar bollen förbi målvakten men bollen rensas undan innan mållinjen. I den 12:e minuten rullar ÖT runt fint. Carl Odell spelar bollen snett bak till Gustav Lindquist som skjuter ett skott som täcks. Vasko Mitrovic slår ett inlägg som Gustav Lindquist nickar på men inget mål. En riktigt stark start av bortalaget. I den 15:e minuten väggspelar Husie sig fram och en spelare är fri från 5 meter och skjuter men Philip Borgström gör en fin räddning. I den 20:e minuten slår Husie en långboll från egen planhalva där en forward kommer fri från högerkanten och placerar in 1-0 intill bortre stolpen. Kalldusch efter en annars fin start. I den 20:e minuten skjuter Thom Nilsson ett skott som touchar en försvarare och friställer Vasko Mitrovic på vänsterkanten och ensam med målvakten placerar Vasko enkelt in kvitteringen till 1-1. Detta var Vaskos 11:e seriemål i år. I den 35:e minuten slår Gustav Lindquist en boll på djupet till Oliver Wilson som har en försvarare som hänger honom i armen men Oliver får ändå iväg ett skott som smiter tätt utanför stolpen. I den 40:e minuten kastar Husie ett långt inkast som nickas iväg av ÖT försvaret men bara till en ensam spelare vid straffpunkten som prickskjuter in 2-1. I den 44:e minuten driver Jonathan Bergeling in från högerkanten och drar iväg ett stenhårt skott som tar i undersidan av ribban och ut. På ribbreturen tar bollen på en Husiehand men inget gehör från rättskiparen. Slut på första halvlek och underläge 2-1.
I den 58:e minuten slås en lång boll till Oliver Wilson som nickskarvar vidare till Vasko Mitrovic som kommer fri men målvakten räddar Vaskos skott ut till hörna. Gustav Lindquist slår hörnan snett bak till Jonathan Bergeling som skjuter ett hårt pressat skott mot bortre stolpen där Oliver Wilson sätter fram foten och försöker styra in bollen på hockeymanér men bollen går över målet. Ytterst nära kvittering där. I den 62:a minuten slår Gustav Lindquist en ny hörna där Adam Norén når högst och nickar mot mål men bollen räddas på mållinjen. I den 63:e minuten går Carl Odell ut och in kommer Rickard Andersson i en offensiv satsning. I den 74:e minuten slår Emir Rozajac en fin boll på djupet till Vasko Mitrovic som blir helt fri och ensam med den utrusande målvakten är Vasko hur kylig som helst och slår bollen tunnel på målvakten in i mål till 2-2. Detta var Vaskos 12:e seriemål i år. ÖT fortsätter trumma på för ett segermål och Ernad Crnojevic stormar fram gång på gång på sin högerkant. I den 78:e minuten går Jonathan Bergeling ut och in kommer André Andersson. I den 82:a minuten kastar Ernad Crnojevic ett inkast som Vasko Mitrovic nickskarvar på och Oliver Wilson får skottläge med inte bättre än att avslutet går mitt på målvakten. I den 86:e minuten får en slutkörd Emir Rozajac ut och in kommer Joel Jakobsson.
Matchen slutar 2-2 och vi ligger på en 6:e plats i serien.
I nästa match väntar serieledande Bjärreds IF på fredagen den 17:e juni klockan 19:00 på Borgeby IP.